Falun helt ur slag

Falun vann visserligen mötet i höstas med 10-3 men lagens form, och läget i trupperna, har ändrats betydligt sen dess. Täby har satsat på att komma i form nu inför slutspelet, snarare än i inledningen på säsongen, och fått tillbaka ett par duktiga spelare från utlåning. Den som har sett Täby i TV-matcherna nyligen vet att Täbys målis Ramsin är i storform så Falun får det tufft. Täby har vunnit de 5 senaste hemmamatcherna mot Falun.

Falun har 4 raka förluster och ett av seriens formsvagaste lag, Umeå City, har t.o.m. lyckats vinna mot dem. Kollapsen mot Storvreta var skämmig och laget känns långt ifrån på topp. Som vanligt vilar för stort ansvar på Enström. Idag är det dessutom en sargad trupp som åker ner till Tibblehallen. Nyckelspelaren Eric Björk, som gjort många viktiga mål det senaste, ser ut att saknas och osäkert hur det blir med Kvist, Adriansson och Norell.

Täby till 1,50 hos Expekt känns bra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Caperio/Täby - Falun
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *