Catalans ovana storfavoriter

Jag hade på känn att Catalans Dragons var för stora favoriter i premiären mot Harlequins och det visade sig att min känsla stämde. Förlust med 4-11 mot ett föga märkvärdigt lag och en usel insats. Catalans ska självklart vara favorit mot Wakefield, som har haft stora ekonomiska bekymmer och nyligen har sålt ett par nyckelspelare, men ett handikapp på -20 är lite väl mycket.

Catalans vann bara 6 matcher ifjol och slutade sist så att ligga på runt 1,05 i odds var längesen för dem. De har en del brister i spelet och frågan är om de klarar av det stora favoritskapet. Nyckelspelarna Bosc och Greenshields är borta dessutom så vem styr upp spelet?

Wakefields coach John Kear älskar att vara underdog och kan trivas imorn. Laget lär gilla att slippa all rabalder hemma i England och kommer nog komma ut kämpades som djur. Laget kämpade fint mot Castleford och fick många hårda domslut mot sig som blev avgörande. Wakefield + 20 spelas till 1,90 hos Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
Catalans Dragons - Wakefield
Wakefield +20
29 kr

2 kommentarer till “Catalans ovana storfavoriter

  1. John den skrev:

    Nog för att jag trodde att Catalans kunde få problem, men förlust med 14-38…När Wakey fick det så lätt så önskar jag att jag hade lirat raka tvåan till 8,00 i odds. Eller att Wakey vinner med 13 poäng eller mer till 34,00 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Låt det bli en lärdom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *