Storvreta i stekhet form

Oddset på Storvreta har sjunkit det senaste dygnet men jag lirar ändå till 1,95 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt. Storvreta är i riktigt fin form just nu, 5 raka segrar och gott självförtroende. Det går inte att spela emot dem just nu. Stenberg fullständigt öser in mål och Kohonen är tillbaka efter sjukdom. Falun vann i Fyrishov i höstas men Storvreta är i mycket bättre skick nu och vill ha revansch.

Falun höjer sig ofta mot de bästa lagen men jag tror ändå de får det för svårt här. De tappade nyligen Mattsson, en av deras bästa poänggörare, till Västerås ungdomslag och så länge Enström inte tillåts för mycket utrymme så tror jag att Storvretas defensiv kan hantera Falun.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:15
Falun - Storvreta
2
25 kr

1 kommentar till “Storvreta i stekhet form

  1. John den skrev:

    Det såg hela tiden ut som om Vreta skulle vinna men 3-14?! Oj Falun, vad hände i sista perioden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *