Pixbo får stryk av ett topplag igen

Jag kan inte se ett formsvagt Pixbo vinna borta mot Caperio/Täby idag. Täby kan inte vara nöjda med sin 7:e-plats och vill visa vart skåpet ska stå idag. Deras offensiv blir för mycket för Pixbo och 1:an spelas till 1,55 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Jag har varit inne på det i tidigare tips men Pixbos försvar är inte nåt vidare och de brukar släppa in många bollar mot de största lagen i serien. Pixbo har nu mött topplag i tre raka matcher och det blev klara förluster i alla dessa (2-6 mot Warberg, 8-12 mot AIK och 2-6 mot Storvreta). Det var inget vidare mot Warberg i Scandinavium och deras forward Isaac Rosén sa efteråt: ”Vi saknar självförtroende just nu och spelar som pojkar” och ”Vi väntar på att någon annan ska göra jobbet”. De är ett lag med mycket unga spelare och de behöver mer rutin för att verkligen kunna mäta sig med de bästa. Kalle Brännberg är skadad och det är ett stort avbräck. Han är bäste målskytten och är en av de spelarna som skulle ha klivit fram och visat vägen i såna här matcher.

Täby har varit svajigare än tidigare säsonger men brukar trivas hemma i Tibblehallen. De gör dock för det mesta mycket mål och jag tror inte Pixbo kan matcha dem på den punkten idag. De har en stark trupp till matchen idag. I de tre senaste mötena uppe i Stockholms förorter har Täby gjort tvåsiffrigt mot Pixbo och vunnit stabilt (12-5, 10-3 och 10-6). Ett Pixbo med 3 raka förluster och sargat självförtroende ska inte få med sig nån poäng hem idag heller.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Caperio/Täby - Pixbo
1
26 kr

3 kommentarer till “Pixbo får stryk av ett topplag igen

  1. Daniel den skrev:

    10-0 just nu ser jag. Känns klart. Sällan ett lag blir nollat asså

  2. John den skrev:

    Pixbo verkar ha en rätt kass dag. Det vore konstigt om Täby av alla lag nollar någon.

  3. Daniel den skrev:

    11-3 till slut. Okej resultat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *