FC Helsingborg liras med handikapp

FC Helsingborg svek mig senast när jag tippade på dem (då de behövde förlängning innan de slog Linköping) men de får mitt förtroende idag ändå med handikappet. Det är inte mycket som skiljer dem från Falun och jag gillar Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365:s 1,80Helsingborg +1,5.

Vinnaren i Falun – Helsingborg får 3 viktiga poäng som kan göra mycket i slutspelsracet. Jag förväntar mig därför en tät och hård match idag. Jag tycker inte att det skiljer speciellt mycket mellan lagen – trupperna är ganska likvärdiga, båda lagen har form och båda lagen är som bäst när det är tuffa, viktiga matcher. Att matchen är uppe i Falun tycker jag inte är någon nackdel för Helsingborg direkt då de har gjort bra insatser hemma som borta. De vann där uppe 8-7 ifjol. De spelar en mer försiktig innebandy borta (37-36 i målskillnad) och det kan bli jobbigt för ett Falun som inte är att lita på hemma. Båda lagen är ofta med i tighta matcher, om de nu inte möter nåt av bottengängen, och jag kan se det här bli ännu en tät historia där Helsingborgs chanser är undervärderade.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
Falun - Helsingborg
Helsingborg +1,5
27 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *