VM-uppehållet kan ha gjort gott för Sirius

Efter flera veckors uppehåll så är äntligen Superligan tillbaka igen. Idag spelar Falun mot Sirius och jag gillar bortalaget med handikappet bäst. Falun är inte att lita på som klara hemmafavoriter mot tight spelande motstånd. Falun (+2,5) spelas till 1,85 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Falun har ett duktigt lag med många sköna lirare men det är inte det mest pålitliga laget i serien direkt. De kan slå topplagen borta ena dagen för att sen misslyckas med att vinna mot ett bottenlag hemma ett par dar senare. Nu möter de ett taggat Sirius som gillar att spela lågt och tight och hugga på kontring. Falun får vara på topp idag om de ska ta en seger. Hittills har de bara vunnit 2 av 5 hemma. Kan man få 1,85 trots en Siriusförlust med 2 mål så är jag definitivt intresserad.

Sirius var visserligen rent ut sagt usla innan uppehållet men kan mycket bättre. Ett par veckors uppehåll kan göra riktigt gott och jag tror att de kan göra det svårt för Falun idag. De kommer med fullt manskap och vill säkert börja klättringen från sin 11:e-plats i tabellen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 19:00
Falun - Sirius
Sirius (+2,5)
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *