Spurs (draw no bet) måste testas

Att Tottenham är hyfsade underdogs mot Chelsea trots lagens formkurvor känns fel. Tottenham (0) till 2,28 hos Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson känns alldeles för högt för att skippa och kan vara ett av dagens mest spelvärda odds.

Chelsea måste stoppa sin dåliga form snart om de inte vill halka efter i titelstriden. Det är väl en hyfsad kryssrisk i den här matchen, vilket Chelsea säkert hade varit nöjda med, men om några ska vinna så tror jag på Spurs. Chelsea har inte sett stabila ut på senare tid, varken defensivt eller offensivt, och en comeback av Lampard hade inte suttit fel snart. Han är inte med idag och även Bosingwa och Alex saknas. En backlinje med Ferreira, Ivanovic (centralt istället för till höger där han är bäst) och en inte 100% hel Terry kan få problem med Spurs snabba och tekniska spelare.

Spurs är obesegrade i 7 matcher och har stått emot bra mot topplagen den här säsongen. Defoe gjorde 2 mål mot Twente och när han väl har fått fart på målskyttet så kan han vara svårstoppad. Jag blir inte förvånad om han gör mål idag med. Chelsea har inte vunnit på White Hart Lane i ligan sedan 2005 så det är ännu en konstig anledning till att Chelsea är såna favoriter hos många bolag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Sön 17:00
Tottenham - Chelsea
Tottenham (0)
30 kr

2 kommentarer till “Spurs (draw no bet) måste testas

  1. MrBet den skrev:

    Med Chelseas urusla form och Spurs ohämmade entusiasm så tycker jag din analys är rätt. Men det är ju en toppmatch och dom kan gå hur som helst – speciellt den här säsongen! =)

  2. John den skrev:

    Jo, det är sant. Hoppas Chelsea kan vänta en vecka till med att vända trenden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *