Edmonton vinner bottenmöte

Förra säsongens två sämsta lag i NHL möter i natt varandra. Lagen jag pratar om är Toronto Maple Leafs och Edmonton Oilers. Toronto och Edmonton är bottenlag även i år men på sikt kan det bli bra. Toronto har den yngsta truppen av alla lag med en medelålder på 26 år och i Toronto är den 26,9.
Jag ser att Edmonton har en bra chans att knipa alla poäng i den här matchen och 3,50 tvån hos Bwin är bra.

Förutsättningarna inför matchen skiljer sig i de olika lägren. Edmonton har två raka vinster, båda på bortaplan. I senaste matchen vände man ett 1-3 underläge till seger i förlängning med 4-3 mot Montreal. Nikolai Khabibulin är tillbaka i bortalagets mål efter att ha varit borta sju matcher på grund av skada.

Toronto började med att vinna fyra raka segrar men är nu inne i en svacka. De har tre raka förluster och i senaste matchen tappade man ett 3-1 överläge till förlust i förlängning med 4-3 hemma mot Tampa Bay. Kvitteringen som tog matchen till förlängning kom med endast tio sekunder kvar att spela. Jonas ”monstret” Gustavsson förväntas stå i hemmalagets kasse.
Toronto och Edmonton möttes fyra gånger förra säsongen och vann var sin gång hos varandra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 01:00
Toronto - Edmonton
2
25 kr

3 kommentarer till “Edmonton vinner bottenmöte

  1. John den skrev:

    5-0 till Oilers asså. Snyggt spelat!

  2. Daniel den skrev:

    Fan vad nice viktorino. Han bara dyker upp från ingenstans och sätter den i krysset. Hallegonna

  3. Viktor den skrev:

    Jag är inte förvånad att den gick in, men trodde inte att Edmonton skulle vinna med hela 5-0 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *