Det blir alltid kortrikt i Genoaderbyt

’Derby della lanterna’ brukar alltid bli en temperamentsfull historia och jag kan inte se att det blir annorlunda idag. Överspelen på kort brukar vara det jag kollar efter först i detta möte och idag spelar jag 5 % av kassan på över 5,5 kort (1,60 hos Betsson). Så länge inget lugnande medel har smugglats ner i vattenflaskorna så borde spelarna klara detta galant.

Jag spelade överspel på kort i förra derbyt också och då fick jag fina 1,90 för över 7,5 kort (slutade på 9 kort). Inte riktigt lika fina odds idag men denna linan är för låg och jag skulle bli chockad om dessa lag inte klarar att komma över den linan idag. På de 6 derbyna sedan Genoa gick upp till Serie A har detta mötet producerat 9, 8, 9, 10, 9 och 7 gula kort. Då har jag ändå utelämnat de 6 röda kort som det totalt har blivit i dessa matcher.

Dagens domare Emidio Morganti är kanske inte den allra mest kortflaxande domaren i serien, men han är definitivt inte den som släpper mest heller. Detta skulle vara långt ifrån det första mötet den här säsongen som han har visat 6 gula kort.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Sön 20:45
Sampdoria - Genoa
Över 5,5 gula kort
44 kr

1 kommentar till “Det blir alltid kortrikt i Genoaderbyt

  1. John den skrev:

    Derbyt uppskjutet. Får lira tipset en annan dag igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *