Canada får det mycket svårare i sin andra match

Jag fortsätter att spela på storfavoriter i Innebandy-VM och lirar Finland (-11,5) till 1,75 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet. även här ska det bara bli en storseger mot ett Canada som inte skrämmer många lag inom innebandyn.

Debutanterna Canada startade ändå respektabelt med en 6-9-förlust igår mot Ryssland, men det säger snarare en del om hur mediokra ryssarna är. Finland gjorde sitt jobb i premiären och vann med 8-1 mot Danmark. Det tog ett tag att få hål på danskarna, som är duktiga defensivt, och det förvånade mig inte att siffrorna blev respektabla ändå. Jag tror att det blir mycket lättare att få hål på dagens motståndare och finnarna lär bara trampa på efter det för att bjuda hemmapubliken på en del mål.

Canada ska bli en mumsbit för Finland och linan känns helt ok med tanke på en del av storsegrarna hittills i VM. Oddssättarna verkar ha halvdan koll på lagen så det gäller att passa på medan man kan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Finland - Canada
Finland (-11,5)
22 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *