Linköpings form medioker inför tuff match

Luleå spelar bra, Linköping inte lika bra. Kan bara sluta på ett sätt? Tänk om spel var så enkelt, då hade vi alla varit miljonärer. Jag tror trots sportens oberäkniglighet att Luleå Hockey tar hem detta uppe i Norrlands mörka skogar.

Luleå imponerar i elitserien, framför allt på hemmaplan där de tar seger efter seger. Nu har man radat upp 7 raka segrar på hemmaplan, dvs samtliga matcher där. Formen är mycket god och man saknar ingen förutom en långtidsskadad sedan tidigare.

Linköping har den totalt motsatta formen: urusel. Hur det har kunnat blivit så här efter stjärnornas intåg finns det massor av teorier om. Psykologer och andra flummiga yrkesgrupper skulle kunna skriva en mindre bibel på anledningar. Hur som helst är faktumet att de spelar riktigt dåligt, åker för lite skridskor, tacklar för lite och gör för lite mål. De är inte tillräckligt heta i alla ordets betydelser. När de nu åker norrut så kan det bli ännu svårare med uppvärmningen

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
Luleå - Linköpings HC
1
37 kr

1 kommentar till “Linköpings form medioker inför tuff match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *