Formstarkt Warberg blir för svårt för Mullsjö

Härligt med innebandy idag igen och jag har hittat ett par intressanta spel att tippa på. Warberg är inne i sån bra form nu att jag inte kan låta bli att spela på dem när de möter ineffektiva Mullsjö borta ikväll. Warberg (-1,5) finns till 1,72 hos Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson.

Mullsjö har inte imponerat särskilt mycket på mig ännu. Det har blivit förlust med minst två mål i 6 av 8 matcher hittills och poängen de har tagit kom efter kryss mot Balrog och Umeå. Inget att hetsa upp sig för direkt. Jag såg deras enda TV-match hittills mot Helsingborg och även om de hade mycket boll så var de så fruktansvärt uddlösa. De fastnade ute vid sargen hela tiden och kom sällan till avslut i farliga ytor. 29 mål på 8 matcher (3,63 i snitt/match) är för lite om man vill vinna matcher i SSL.

Nu möter de ett riktigt vasst Warberg som har snittat 9,33 mål de senaste 6 matcherna. Så länge de inte tror att den här matchen kommer bli en lätt uppgift så ska de ha för mycket kvalitet för Mullsjö. De har gjort mest mål i serien och släppt in näst minst. Kjellman är borta idag och formstarke Zalesny testas sent, men de har gott om alternativ oavsett. Magnus Svensson har förhoppningsvis hunnit bli kryare än i måndags då han hade halsont och gjorde en ganska anonym insats.

Kolla även in dagens speltips hos våra vänner på Kompistips.se!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:30
Mullsjö - Warberg
Warberg(-1,5)
23 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *