City-fördel i Manchester-derbyt

Lillebror Manchester City har inte den bästa av form trots en hel drös av riktiga superstjärnor. Nu är det derby och de överbetalda nollorna måste nog ta sig lite i kragen för att kunna vistas på gatorna. De har lite tur inför mötet med storebror United då de har massvis med skador och ovanpå det så är en handfull spelare sjuka. Jag tycker det bäddar för ettan här.

Manchester Citys största problem är nog lagmoralen och lagkänslan som knappast kan infinna sig hos ett lag som försöker köpa framgång. Att få alla dessa överbetalda stjärnor att spela som ett lag kan inte vara det lättaste. Att de sedan väldigt ofta köper helt fel spelare till alltför höga priser är en annan sak. Något som borde kunna intressera även de mest bortdomnade spelarna är ju ett derby av den här magnituden. Dags för Mancini att sätta eld på grabbarna i blått.

Jag är fortfarande förbannad på att mitt Wolverhampton tappade poäng mot Manchester United i lördags. Det var inte vad vi förtjänade och knappast vad United förtjänade. De var utspelade under den största delen utav matchen. Det var inte många utav de ordinarie spelarna som spelade matchen och det kommer antagligen inte vara någon större förändring inför dagens match. Om Wolves kan dominera detta lag så borde City ha en vettig chans. De har ju några miljoner mer i avslutskvalitet.

Formsvaga City – Tursamma United   1    2,60 Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 21:00
Man City - Man United
1
29 kr

4 kommentarer till “City-fördel i Manchester-derbyt

 1. John den skrev:

  City brukar spela bra i stormatcherna, och ofta vara mediokra mot sämre lag, så tipset känns vettigt.

 2. John den skrev:

  Att Wolves spelade ut Man Utd var kanske lite att ta i men ni förtjänade absolut inte att förlora.

 3. Daniel den skrev:

  Jag såg allt matchen. United hade inte många brödsmulor att komma med. Usch

 4. Daniel den skrev:

  Man Utd ställer upp med ett bra lag. Ferguson är en lurig jävel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *