Burnley vill ta revansch för snöpliga resultat

Jag tror att Burnley hade legat högre upp om de inte hade haft värdelöse Brian Laws som manager. Som tur var har de en riktigt bra trupp på den här nivån och kan trots honom klättra till play-off-plats genom seger idag. Burnley spelas till 1,85 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Burnleys anställning av Brian Laws som manager när de låg risigt till i Premier League är lugnt ett av de mest oambitiösa besluten i engelsk fotboll på senare år. Fansen gillar honom inte alls men tur för honom så har han en mängd duktiga spelare som kan hålla honom kvar i arbete. De saknar ingen viktig idag och har snarare angenäma problem när laget ska välja idag. Bäste målskytten Iwelumo brukar göra mål och kommer förhoppningsvis kunna få plats i elvan trots Patersons 2 mål senast som striker.

Efter 0-4 mot Reading senast på Turf Moor och en tappad 2-0-ledning mot Norwich senast så tror jag att laget är sådär skönt sugna på att ställa allt till rätta igen med en vinst. De är starka framåt och har snittat 2 mål/match hemma. Doncaster ska inte underskattas men har inte hittat på nåt för märkvärdigt borta ännu och har bara vunnit hos Preston & Scunthorpe. Bäste strikern Billy Sharp saknas ännu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Burnley - Doncaster
1
30 kr

1 kommentar till “Burnley vill ta revansch för snöpliga resultat

  1. John den skrev:

    Frustrerande av Burnley som oförtjänt släppte in första målet. Hade de bara satt straffen i första halvlek..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *