Blackpool – West Brom brukar bli ett sevärt möte

Om du inte har något att göra ikväll så rekommenderar jag att se mötet mellan Blackpool – West Bromwich. Det är uppbäddat för raggarfotboll utan dess like och jag kan inte tänka mig att vi inte får se några mål. Över 2,5 mål spelas till 1,72 hos Bwin.

Även om oddset ”bara” är 1,72 så känns det spelvärt. Jag bedömer att det slutar över 2,5 mål minst 60% av gångerna så jag tycker oddset borde ligga lägre ändå. Detta möte luktar verkligen mål och kollar man på de senaste 4 mötena så har de levererat (West Brom har vunnit dessa med 3-2, 3-2, 3-1 och 2-1). Jag minns att jag tippade över 2,5 i det senaste mötet och den satt innan halvtid t.o.m. Båda lagen kan bara spela på ett sätt och det är offensivt spel i bra tempo.

Ser man till statistiken så har alla Blackpools 3 hemmamatcher slutat över 2,5 (7 av 9 totalt) och 3 av West Broms 4 bortamatcher. Att West Brom gjorde 3 mål borta mot Arsenal och 2 borta mot Man United säger en del om deras spelfilosofi (trots att Man United bjussade på nåt mål).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Blackpool - West Bromwich
Över 2,5 mål
22 kr

3 kommentarer till “Blackpool – West Brom brukar bli ett sevärt möte

  1. John den skrev:

    Yes! 2-1 West Brom. Kändes osäkert efter de 2 tidiga utvisningarna men tur att det var just dessa två lag som skulle spela 11 vs 9 i 60 min 🙂

  2. John den skrev:

    Sjuk match. Hade lätt kunnat bli 5 mål ändå till slut. Skämmigt av Blackpool att WBA nästan kunde fått med sig en pinne. Men kul för matchen iaf

  3. Daniel den skrev:

    Glömde totalt bort matchen. bra start på månaden. Gott mos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *