Både Sampdoria och Chievo lider av måltorka

Sampdoria och Chievo har båda haft problem med att göra mål på senare tid så Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbets spel på att första målet kommer efter 28 min/inget mål görs till 1,69 lockar.

Sampdoria är ännu utan store kreatören Antonio Cassano och de har inte glänst på senare tid utan honom. Pazzini har inte levererat än och de har gått mållösa av planen i 3 raka matcher. I deras 5 senaste matcher har det inte blivit ett endaste mål i första halvlek! Det verkar ha blivit en trend i hela Serie A det senaste då bara 2 mål gjordes totalt i första halvlek i hela omgång 11 och bara 13 mål gjordes totalt i omgång 9. Och jag som trodde att Serie A inte kunde bli tråkigare att titta på!

Chievo startade säsongen fint och brukar kunna störa lag på bortaplan. Nu har de nedåtgående trend och har inte heller gjort mål på 3 raka matcher. De saknar bäste strikern Pelissier och yttern Luciano. De vill nog först och främst täta till och frustrera hemmapubliken för att få lite arbetsro så att de kan fixa med sig nån pinne hem. Matchen luktar målsnålt men man vet ju aldrig med såna här spel så håll nere insatserna.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Sampdoria - Chievo
Första målet efter 28:00 min/inget mål
21 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *