Arsenals offensiv kan få det roligt mot Spurs försvar

Det alltid så sevärda Londonderbyt mellan Arsenal – Tottenham ser som ofta ut att bli målrikt även denna gång med tanke på lagens defensiva facit och skador. Över 2,5 mål hittar jag som mest till 1,65 men Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway bjuder på Arsenal över 1,5 till generösa 1,70 och jag hugger på det istället då jag ser the Gunners som mest troliga till att göra ett andra mål ändå.

Spurs brukar inte trivas på Highbury eller Emirates Stadium och har inte tagit en bortavinst i derbyt sedan 1993. De senaste resultaten på Arsenals hemmaarena har slutat 3-1, 4-4, 2-1 och 3-0. Spurs backlinjen har sett skakig ut hela säsongen och det har bara blivit en clean sheet och det var i premiären mot Man City. King är borta idag och en backlinje med Hutton, Gallas (som lär få mycket skit idag, kanske störs?), Kaboul och Assou-Ekotto ser allt utom pålitligt ut när Arsenal ångar på.

Spurs lär inte fega i sitt spel idag om det är poäng de är ute efter; anfall är bästa försvar för dem idag. Arsenal går sällan mållösa av planen och motståndet passar bättre idag än när West Ham och Newcastle parkerade spelarbussarna framför målet nyligen. Spelet känns värt att testa då det är fördel Arsenal och det bör bli rätt öppet spel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 13:45
Arsenal - Tottenham
Arsenal över 1,5 mål
21 kr

1 kommentar till “Arsenals offensiv kan få det roligt mot Spurs försvar

  1. John den skrev:

    Alltid trevligt med ett tips som sitter tidigt så att man slipper svettas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *