Sverige hade lekstuga med San Marino (video)

Det svenska herrlandslaget i fotboll hade som väntat inga som helst problem att vinna över San Marino i EM-kvalet. Zlatan trivdes på planen i staden där han växt upp, Malmö. När han byttes ut i den åttionde minuten hade han hunnit med att göra två mål och fick stående ovationer. Slutresultatet skrevs till 6-0. Övriga svenska målskyttar var två inhoppare, Andreas Granqvist och Marcus Berg. San Marino lyckades också att göra mål, faktiskt två stycken.. bara att det var i fel målbur.

Olof Mellberg visades ut efter att ha gått med dubbarna före in i en duell på offensiv planhalva. I och med det röda kortet är han avstängd i Sveriges nästa kvalmatch, om en månad, mot toppkonkurenten Holland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *