Spel på mål och hörnor i Aston Villa – Bolton

Aston Villa är ute efter revansch för den snöpliga förlusten mot Stoke och möter ett defensivt försvagat Bolton idag. Oddset på ettan lockar inte men däremot känns Betways 1,95Aston Villa över 1,5 mål mycket bättre. Den ligger runt 1,65 på flera andra stora bolag. Villas matcher har producerat mängder med hörnor hittills så jag måste bara spela över 12,5 hörnor till 1,80 hos Betsson.

Jag börjar gilla den här säsongens Bolton mer och mer men då är det främst offensivt som det har förbättrats. Defensivt är de inget märkvärdigt och idag saknas två viktiga kuggar i avstängda Cahill och Jääskeläinen. Robinson-Knight-O’Brien-Steinsson låter inte så skräckinjagande. Villa får tillbaka Carew och Ireland och båda ger laget något nytt i offensiven. Stokes sena vändning måste ha svidit och laget vill nog dessutom imponera på Houllier som tar över efter den här matchen. De tre senaste mötena på Villa Park har slutat 5-1, 4-2 och 4-0.

Jag måste sedan testa överspelt på hörnor då de fullkomligt har öst in i Villas matcher. I de 4 matcherna hittills har det blivit totalt 23, 12, 22 och 15 stycken. Rätt bra facit i Boltons bortamatcher med (13 & 15 st). Villa Park var den arena som hade högst hörnsnitt ifjol också. Efter den här matchen avvaktar jag dock fler spel för att se vilka ändringar Houllier gör i spelet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Aston Villa - Bolton
Aston Villa över 1,5 mål
29 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Aston Villa - Bolton
Över 12,5 hörnor
29 kr

1 kommentar till “Spel på mål och hörnor i Aston Villa – Bolton

  1. John den skrev:

    Ett Villamål och en hörna fattades..Det är en sån där vecka asså. Får vända trenden nästa vecka istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *