Snart dags för Swindon att ta första vinsten

Swindon har fått en sämre start på säsongen än väntat efter sin fantastiska 09/10-kampanj men jag förväntar mig att deras första seger kommer när som helst nu. Carlisle har startat ”för bra” och jag tror att Swindon kan grisa sig till ett resultat idag. Swindon (draw no bet) spelas till fina 2,45 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Carlisle har fått en bra start på säsongen och ligger just nu 3:a. Jag förväntar mig att de börjar sjunka i tabellen snart då de inte ska kunna mäta sig med de bästa lagen i ligan. Få lag gillar att åka upp till nordvästra England för att spela i den hålan och hittills har laget vunnit båda sina hemmamatcher i ligan. Laget är inte vant vid att det går så bra och Swindon gillar nog att komma dit utan större förväntningar. Stort minus för Carlisle är att målfarlige backen Ian Harte (16 ligamål ifjol) såldes till Reading.

Swindon har fått en tuff start hittills. En del beror nog på att spelare som Paynter, Ward och Greer har lämnat men också att det är svårt att återupprepa en sån överraskande bra säsong som ifjol. De har dock ett bra lag ännu och ska inte gå vinstlösa i ligan länge till. 3-0 borta mot Southampton i cupen i veckan ökade deras självförtroende och jag tror de kan ta minst en poäng idag. Plus att viktige kaptenen Douglas och Prutton är tillbaka.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 16:00
Carlisle - Swindon
Swindon (Draw no bet)
31 kr

1 kommentar till “Snart dags för Swindon att ta första vinsten

  1. John den skrev:

    Verkade vara en trist match men ett par riktigt heta lägen för Swindon i slutet. Austin av alla missar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *