Överspel i Norwich – Barnsley

Efter en kortare Spaniensemester så är det dags att sätta igång med tippandet igen. Det blir ett sent tips till matcherna kl. 16 från Norwich – Barnsley. Båda lagen har form och kan spela fin fotboll så över 2,5 mål till 2,05 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 testas.

Norwich har bara hamnat över linan en gång hittills men de har mött ett par tighta lag i Forest och Swansea. De har en skicklig offensiv och spelar med 3 offensiva mittfältare i sin 4-4-2-diamantformation. Kanske blir det lite för obalanserat ibland och det kan straffa sig då deras försvar inte är något märkvärdigt. Gästerna Barnsley är inte ett lag som sätter skräck i motståndarna och det kanske väntas för mycket av favoriterna Norwich idag.  De är ju ändå nykomlingar och Barnsley trivs i underläge.

Barnsley har bra form och kan spela fin fotboll emellanåt. Chansen känns god att de kan göra mål här och när Norwich flyttar fram så kan det bli lägen för kontringar. Något Barnsley får se upp med är att deras försvar har kollapsat i sina två första bortamatcher (4 respektive 3 insläppta) så det kan bli insläppta mål även åt det hållet. De har även en förmåga att vara inblandade i riktiga målfester emellanåt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Norwich - Barnsley
Över 2,5 mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *