Överspel i Kopparbergs/Göteborg – Tyresö

Kopparbergs/Göteborg gör ofta mycket mål hemma och Tyresö har höjt sin effektivitet ett snäpp sedan uppehållet. Över 2,5 mål till 1,70 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet känns bra då chansen att vi får se ett par mål känns rätt stor.

Kopparbergs/Göteborg är alltid svåra att möta när de spelar hemma och det är inte sällan att motståndarna körs över. De gör i snitt ca. 3,6 mål på hemmaplan och 6 av 8 matcher har slutat med över 2,5 mål.

Tyresö är ett starkt lag som började säsongen fint och verkar ha höjt sig ännu ett snäpp sedan serieuppehållet. Innan var deras ineffektivitet framåt lite av ett problem emellanåt men deras senaste två matcher har blivit stora segrar (3-0 mot Kristianstad och 6-1 mot Sunnanå). De spelade fullständigt ut Sunnanå i första halvlek och stora nyförvärvet Madelaine Edlund fick göra sina 2 första mål för klubben. Dagens uppgift kan nog bli lite för svår då Göteborgs anfallspar Lindén/Liljegärd alltid är svårstoppade. Förra mötet slutade 4-0 till Göteborg men Tyresö kan nog bjuda på bättre motstånd ikväll och bidra till målproduktionen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Göteborg - Tyresö
Över 2,5 mål
35 kr

2 kommentarer till “Överspel i Kopparbergs/Göteborg – Tyresö

  1. John den skrev:

    Riktigt målrikt i damallsvenskan idag. Spelet satt efter en halvtimme. Sånt gillar vi.

  2. Daniel den skrev:

    Aldrig fel. Bra start på den nya månaden nu också. Sådant gillar vi mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *