Newcastle slog överraskande ut Chelsea ur cupen (video)

Newcastle vann överraskande borta mot Chelsea igår i Carling Cup med 4-3 och det var bara ett av flera överraskande resultat igår. Visst hade Chelsea ett reservbetonat lag, precis som Newcastle, men spelare som Terry, Anelka, Benayoun och Zhirkov var ändå med från start. Newcastle tappade en 3-1-ledning till 3-3 ,efter en billig straff för Chelsea, men visade bra attityd när de gjorde segermålet i sista minuten.

Även fast engelska ligacupen har tappat rejält i status på senare år så gjorde flera av omgångens resultat att jag höjde på ögonbrynen. Northampton besegrade Liverpool på Anfield efter straffar, West Brom slog ut ett troféhungrigt Man City, Brentford vann över Everton och Emile Heskey gjorde t.o.m mål. Galet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *