Flera spel i mötet mellan Valencia – Man United

Överspelet i Peterboroughmatchen igår satt som ett smäck (2-3) så jag kan alltid hoppas på att min form kan vända nu. Jag har hittat flera lockande spel från toppmötet Valencia – Man United ikväll som jag inte kan låta bli att spela.

Det första är ett asian handicap ,Valencia (0) hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 till 1,95, där jag får pengarna tillbaka vid oavgjort. Valencia har fått en fin start på säsongen och är rejält taggade inför den här matchen. Man United har en tveksam bortaform och de har släppt in alldeles för många mål. Rooney, Scholes, Giggs, Valencia saknas och det är tunga avbräck då de ligger bakom mycket offensivt. Man United har inte vunnit i Spanien ännu i Champions League och det blir en tuff uppgift idag. Ett plus är att Ferdinand är tillbaka men de lär vara ganska glada för en poäng idag tror jag.

Över 10,5 hörnor till 1,85 hos Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson känns värt att testa med då Valencia brukar skapa många hemma och Man United många borta. Valencia brukar spela med fart och använder mycket kanter medan Man United brukar få mer lägen till att kontra med fart på bortaplan och hitta ytor framåt. Hittills har det blivit 14 & 15 hörnor i valencias 2 hemmamatcher och 16, 12 & 19 stycken i Man Uniteds 3 bortamatcher i ligan.

Till sist kändes 1,90 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt på att Valencia har över 49,99%  i bollinnehav för bra för att inte testas. Spanska lag brukar vara duktiga på att hålla bollen och hemmaplan för Valencia är en fördel. Man United saknar ju dessutom ett par kuggar framåt och vill nog satsa mer på kontringar med Nani & co. Valencia ska ha god chans att klara åtminstone 50/50 i bollinnehav här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Valencia - Manchester United
Valencia (0)
30 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Valencia - Manchester United
Över 10,5 hörnor
30 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Valencia - Manchester United
Valencia över 49,99% bollinnehav
27 kr

2 kommentarer till “Flera spel i mötet mellan Valencia – Man United

  1. Daniel den skrev:

    ooh, tre spel på ett inlägg. Rekord det.

  2. John den skrev:

    Två spel för mycket visade det sig. Bollinnehavet satt fint men bara 2 hörnor i en urusel första halvlek förstörde. Och sen var ju Man United äckliga som vanligt. Det var ju knappt en målchans på hela matchen. Hade en känsla att de kunde äckla sig efter jag la tipset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *