En superstor spelautomatvinst

Alla har väl någon gång funderat på vad man skulle göra om man blev mångmiljonär. Bosätta sig utomlands, båtar, bilar, klockor, ny bostad är bara några av de möjligheter som öppnar sig om man skulle vinna en riktigt stort jackpottvinst.

I en undersökning nyligen så sa dock många att det första de skulle göra var att dela med sig till släkt och vänner. Delad glädje är dubbel glädje sägs det och om man skulle vinna en av de större progressiva jackpottarna som finns tillgängliga så finns det många man skulle kunna dela en vinst med och ändå ha pengar över så att det räcker.

En av de största spelautomatvinsterna som delats ut blev vunnen i november 2009. Marie från Göteborg vann drygt 4 miljoner euro, ganska exakt 39 miljoner svenska kronor när hon spelade Mega Fortune. Marie var ingen storspelare på något sätt utan när hon vann hade hon satsat 10(!) svenska kronor på spelrundan som tog henne till bonusspelet. Väl inne i bonusspelet lyckades hon komma in till mitten av de tre hjulen och Jackpot Mega samt en livsförändrande vinst var därmed hennes.

Om man spelar Mega Fortune idag så ser man att Jackpot Mega ligger på drygt 2,3 miljoner euro och vinstsumman ökar stadigt. Andra spel som är kända för sina stora jackpottar är Wonder-automaterna som inkluderar Tiki Wonders, Geisha Wonders och Icy Wonders samt Arabian Nights och Cash Bomb. Är du en person som aldrig går för det näst bästa vet du nu vilka maskiner du ska spela på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *