Tottenham och Manchester city gör upp i premiären

Premier League drar äntligen igång igen. Efter en månads abstinens levandes utan toppmatcher så kommer ligorna igång så sakteliga. Utbudet är stort men lite ovisst som vanligt i början eftersom det finns inte mycket att gå på. Jag kommer att hålla mig till att tippa mål i den första matchen för säsongen.

På sommaren är det alltid kul att prata och följa övergångarna i världen men det har varit ovanligt tyst på många håll. Blackpool t.ex. hade inte värvat en snubbe fram till för någon dag sedan då de (nästan i panik?) varvade fem gubbar. Tottenham har inte heller dem värvat sönder sig. Deras aktiviteter begränsar sig hittills till Sandro från Brasilianska Internacional. En lovande spelare men kommer inte att bära laget. Laget i fråga består dock redan av flertalet bra mittfältare  som Kranjcar, Modric och Huddlestone. Framåt är det den rangliga Crouch och Defoe som fixar målen. Ryssen Pavlyuchenko blandar och ger.

Manchester City rör sig med hisnande kapital och tvekar inte direkt att använda detta. Nyinkomna spelare inkluderar David Silva, Boateng och Yaya Touré. I dagarna blev Ballotelli klar, en spelare som jag känner kan bli årets flopp. Beror lite på om Mancini kan hantera världens argaste människa. Ingen har lyckats hittills. Deras offensiva arsenal är imponerande. Ska inte ens börja rabbla namnen här men de har ju i princip två lag med storstjärnor. De är ungefär tio spelare för många för den nya truppregeln så vänta er att spelare försvinner mot slutet av månaden. Ireland ligger risigt till som det ser ut nu. Det måste vattnas i munnen på flertalet lag i Permier League som hoppas kunna gå på loppis i Manchester.

Båda lagen oerhört offensivt kompetenta och det måste krypa i deras shorts och benskydd nu. Hoppas på en rolig och öppen match. Det är bara att luta sig tillbaka, ta en bira och hoppas på över 2,5 mål som spelas bäst på Bet365 nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 13:45
Tottenham - Manchester City
Över 2,5 mål
49 kr

2 kommentarer till “Tottenham och Manchester city gör upp i premiären

  1. John den skrev:

    Jag kan inte fatta att det slutade 0-0. Spurs kunde ha lett med 3-0 efter en halvtimme. Det blir nog en av de bättre 0-0-matcherna vi får se den här säsongen..

  2. Daniel den skrev:

    Jo, det var galet. Det är som det är. De ville helt enkelt inte göra mål idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *