Manchester United vinner mot Newcastle

Sista matchen i omgång ett spelas i kväll mellan Manchester United och Newcastle. En match jag tror att Manchester United vinner även om de brukar vara lite trögstartade i ligan. Jag spelar dock hellre på matchen i matchen, Rooney mot Carroll. Rooney tror jag gör fler mål om han spelar.

Manchester United går nog mot en bra säsong tror jag fast det gäller att få igång Rooney även i år om det ska bära hela vägen. Han  var närmast magisk stora delar av förra säsongen. Han gjorde dock ett dåligt VM men det var han knappast ensam om. Nu är han hemma där han känner sig trygg igen och det spritter säkert i benen på honom för att visa att VM bara var en tillfällig dipp.

Jag är inte speciellt imponerad utav Newcastles arbete på spelarmarknaden och de kommer att behöva värva innan september börjar. Jag trodde i och för sig att de skulle få det mycket svårare i the championship än vad de fick. Det är möjligt att jag underskattar dem. De lär dock inte ha mycket att hämta här. Carroll sågs som en supertalang när han debuterade som ung i Newcastles a-lag men utvecklingen stannade av lite och han kom egentligen först fram förra året. Hyfsad oprövad i premier League alltså.

Det råder lite tveksamheter om huruvida Rooney kommer att spela så vi får se om spelet kommer att gälla när matchen väl drar igång klockan 20:45

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 20:45
Manchester Utd - Newcastle
Rooney fler mål än Carroll
34 kr

2 kommentarer till “Manchester United vinner mot Newcastle

  1. Karl den skrev:

    Han gjorde inte mindre mål iaf… 🙂

    • Daniel den skrev:

      Sant, men inte hjälper det mig mycket just nu. Titeln var ju rätt ute iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *