Manchester United vinner med eller utan Rooney

Wayne Rooney har långt kvar till sin bästa form. Han har gått mållös från tretton raka matcher av klubblagets och landslagets matcher. Senaste gången Rooney gjorde mål var mot Bayern München i Champions League i slutet av mars. Det har ryktats om att mannen i fråga är magsjuk och inte spelar dagens match. Oavsett om han spelar eller inte så är United sylvasst framåt. Tre mål i Community Shield mot Chelsea följdes upp av tre nya mål mot Newcastle i ligapremiären. Dimitar Berbatov har gjort mål i båda matcherna.

Fulhams förstamålvakt Mark Schwarzer kan komma att missa dagens match på grund av en ryggskada. Manchester United kommer förmodligen föra matchen och skapa mycket målchanser så det är ett tungt avbräck för hemmalaget. Fulham har vunnit de två senaste matcherna mot Manchester United hemma på Craven Cottage. Den senaste med 3-0. Det ska dock tilläggas att bortalaget då hade många viktiga spelare skadade.

Malmö FF är i lysande form och är bara en poäng bakom Helsingborg i kampen om SM-titeln. Imorgon möter de Halmstad som kämpar i andra änden av tabellen. Halmstad har vunnit fem, spelat en oavgjord och förlorat tre matcher på Örjans vall i år, så man är definitivt ett bra lag på hemmaplan. Malmö trivs dock bra i Halmstad där man inte förlorat på 7 möten. De tre senaste matcherna har man vunnit, den allra senaste med 3-0. Jag tror ”di blåe” vinner matchen men spelar för säkerhets skull insatsen tillbaka vid oavgjort.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Fulham - Man United
2
63 kr
Mån 19:00
Halmstad - Malmö
2 DNB
63 kr

2 kommentarer till “Manchester United vinner med eller utan Rooney

  1. Daniel den skrev:

    Tänkte just skriva att det var flyt att Brede gjorde självmål och att det var gött för en gångs skull (när det gäller Man Utd). Men då ska Brede revanschera sig…

  2. Viktor den skrev:

    jäkla otur måste jag säga.. United missar straff i 87:e minuten, precis efter att de hade tagit ledningen med 2-1. Istället för 3-1 blev det nu snöpligt 2-2 =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *