Liverpool – Arsenal brukar bli en sevärd match

Även fast det är både säsongspremiär och viktigt toppmöte för både Liverpool och Arsenal så tror jag inte att det bli överdrivet försiktigt. Enligt traditionen brukar det bjudas på mål åt båda håll och när Arsenal spelar så brukar det inte bli tråkigt.  Jag spelar båda lagen gör mål till 1,90 hos Ladbrokes.

I 11 av de 12 senaste mötena mellan lagen på Anfield så har båda lagen gjort mål. De senaste tre matcherna har slutat 1-2, 4-4 och 4-2. Vi kanske inte får se 8 mål så här i en premiärmatch men med ett offensivt tänkande bortalag som Arsenal så tror jag det kan bli rätt kul.

Liverpool, med sitt starka hemmastöd, lär nog vara taggat med sin nya manager och en chans att revanschera sig för ifjol. Arsenal öppnar ofta säsongen fint (som ifjol då de slog Everton borta med hela 6-1) och vill visa direkt från start att de ska vara med i titelracet. Det ser inte helt stabilt ut bakåt då det har rustats om lite i backlinjen och de har ännu inte skaffat en målvakt med pondus. Förra helgen slog de Legia Warszawa med hela 6-5 i en träningsmatch efter flera försvarsmissar. De brukar få hål på Liverpool men hemmalaget gör oftast minst ett hemma. Flera stjärnor som Fabregas, Van Persie och Torres är tveksamma till start men det finns gott om kvalitet oavsett.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Liverpool - Arsenal
Båda lagen gör mål
47 kr

5 kommentarer till “Liverpool – Arsenal brukar bli en sevärd match

 1. John den skrev:

  Lite flyt får man ha också 🙂

  Arsenal såg aldrig riktigt målfarliga ut. Trots 2 man mer en liten stund.

 2. Daniel den skrev:

  Bra för mig som spelade på Arsenal DNB

 3. Viktor den skrev:

  Tycker tidningarna överdriver tavlan.. Det var inte bra gjort av Reina men sååå värdelöst som tidningarna vill få det till tycker jag inte det var!

  • Daniel den skrev:

   Sett det och måste säga att det är en stor tavla även om det är lite oflyt. Har dock sett mycket värre

 4. John den skrev:

  Kanske aningen överdrivet ja men han var lite seg med att reagera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *