Bra förutsättningar för mål mellan TFF och Häcken

Trelleborg var nära att skrällvinna på bortaplan i förra omgången, men två snabba mål för Kalmar medförde att skåningarna fick åka hem utan poäng. Formen får ändå anses vara god då man trots en del spelaravbräck dessförinnan vunnit fyra raka matcher. Tränare Tom Prahl tror inte att det blir några problem att ställa om fokus efter att ha släppt in mål på övertid senast. Enligt uppgift ska nu Mattias Adelstam, Jonathan Asp, Joakim Nilsson och Viktor Svensson åter vara i speldugligt skick.

src=http://www.ifkgoteborg.se/pls/portal/docs/1/5025814.JPG

Stefan Selakovic gjorde tre mål och blev stor matchvinnare i 5-1 segern mot Häcken.

BK Häcken inledde årets allsvenska på ett strålande sätt och man var i serieledning fram till och med omgång fyra. Efter det har det gått sämre och man har dalat i tabellen, som sämst var man nere på kvalplats i den elfte omgången. Häcken har efter sommaruppehållet verkligen blandat ris och ros. Seger mot serieledande Helsingborg följdes upp av förlust mot samma Helsingborg. Storseger mot Djurgården följdes upp senast av storförlust mot IFK Göteborg.

Både i Trelleborgs och Häckens matcher denna säsong har det blivit över 2,5 mål i hälften av matcherna. Häcken har gjort mål i sju raka matcher och Trelleborg i sex raka. Matchen i Göteborg i våras vann Häcken enkelt med 4-2. Häcken kommer inte få det lika lätt i afton men mål tror jag de gör, samtidigt som Trelleborg vinner matchen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till oddset 1,95 hos Nordic Bet. De flesta spelbolag har runt 1,80 på samma spel. Betsson har låga 1,59.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
Trelleborg - BK Häcken
Båda lagen gör mål
53 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *