Bolton har chans i sin premiär mot Fulham

Bolton är på uppgång med Coyle vid rodret. Spelar roligare och bättre än under tidigare managers som inte ville utveckla laget. Fulham däremot har spelat lite över sin förmåga under duktiga Hodgson. Nu är han i Liverpool. Återstår att se hur de klarar den övergången.

Bolton jobbar med att förbättra sin offensiv med att värva in Petrov som kan bli årets gratis-värvning. Klasnic var i Bolton även i fjol men har nu värvats. Han gjorde en bra säsong och var betydligt vassare än Elmander på målfronten. Det blir tuff kamp om platsen bredvid en tämligen given Kevin Davies. På mitten är det lite tunt men de startande 4 ska kunna innehålla en hel del talang. Cahill i försvaret kommer att vara viktig i år igen.

Fulhams orkester spelade egentligen bara på hemmaplan förra säsongen. Det är något som måste förändras om de ska ta några kliv uppåt i år. Hodgson var en stor bidragande orsak till deras senaste säsongers starka resultat. Han tog över när de låg risigt till och gjorde dem till ett final-lag i Europa League. inte illa det. Nu har stafettpinnen tagits över av Mark Hughes som är kompetent men har inte Hodgsons meriter. Laget är i stora drag samma som spelade förra året.

Jag tycker att Bolton har ett litet övertag här och till goda 2,20Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 så tippar jag en mindre summa på att Bolton vinner.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Bolton - Fulham
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *