Wigan tar revansch mot skadedrabbat Hull

Det har varit ganska lugnt på bloggen ett tag i väntan på att de mer intressanta ligorna drar igång, men idag blir det åtminstone ett rugbytips från brittiska Super League. Hull FC har många skador på sina bästa spelare och jag kan inte se dem orka med att vinna mot serieledande Wigan. Jag spelar Wigan -8,5 till 1,85 hos Betsafe. Det finns aningen högre odds på annat håll men handikappen har höjts till -10 eller -12 på de flesta sidor.

I Hull saknas nyckelspelarna Long, Fitzgibbon, Whiting, O’Meley & Calderwood pga. skador och Tickle är avstängd. De är hyfsade underdogs trots att det är starka hemma tack vare detta. Jag tror vi får se en helhjärtad insats, ungefär som de gjorde i en liknande situation mot Warrington i våras (10-29), men det krävs mycket för att ta starka Wigan med så många borta. Wigan har kvaliteten nog till att avgöra sista 20 min om det behövs. Wigan förlorade toppmötet mot Warrington förra fredagen och bör vilja komma tillbaka starkt direkt för att inte tappa förstaplatsen till dem. Coachen McGuire är borta pga. att hans pappa är sjuk och även om vissa kan se det så som en nackdel så tror jag laget vill ta en värdefull vinst för hans skull. För övrigt kommer de med ett starkt lag även om Amos Roberts är skadad igen. Plus för att Coley är tillbaks.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
Hull FC - Wigan
Wigan -8,5
37 kr

2 kommentarer till “Wigan tar revansch mot skadedrabbat Hull

  1. John den skrev:

    46-0 till Wigan. Oväntat svagt av Hull men jag är nöjd 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Ofta ett bra tecken när man kommer in på sidan dagen efter och kupongen är rättad. Stabil seger det där också ser jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *