Tät matchöppning väntas mellan Brasilien – Elfenbenskusten

Kvällsmatchen idag mellan Brasilien – Elfenbenskusten ser underhållande ut på papper men kan bli en rätt tät tillställning i verkligheten. Båda lagen spelar en försiktig typ av fotboll och jag förväntar mig inte att det kommer satsas hårt framåt i början av matchen. Därför spelar jag första målet efter 28 minuten till fina 1,85 hos Ladbrokes. Pengarna tillbaka om inget mål görs.

När man ser på coacherna som de båda lagen har så förväntar jag mig inte någon sevärd fotboll. Både Dunga och Sven-Göran Eriksson är kända för att spela taktiskt och försiktigt och där huvudsaken är att de får ett bra resultat. I första omgången i grupp G så stod det 0-0 i halvtid i båda matcherna. Elfenbenskusten gjorde en mycket bra match taktiskt sett och minimerade Portugals målchanser rejält. Lagdelarna låg tätt och det hade krävts mycket mer spel i djupled om Portugal skulle hota på riktigt. Brasilien däremot var bleka i första halvlek mot Nordkorea och det var inte förrän efter halvtidsvilan som de började öppna upp försvaret.

Dunga har fått kritik för sitt tråkiga spelsätt men jag tror inte han lär ändra sina vanor för det idag. Elfenbenskusten är ett starkt motstånd och det lär krävas en bra taktiskt insats, snarare än typiskt brasilianskt sambaspel, för att lyckas här. Svennis lär göra det svårt för dem då de satsar på en poäng för att kunna säkra en slutspelsplats med en vinst mot Nordkorea i sista matchen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:30
Brasilien - Elfenbenskusten
Första målet efter 28 min
42 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *