Taggat Salford kan ge Warrington en bra match

Det är fortfarande ett blekt utbud i väntan på VM men idag finns det i alla fall ett par rugbymatcher att välja bland från Super League. Salford (+14) mot serietvåan Warrington finns till 1,91 hos William Hill och det prövas. Warrington kan få kämpa hårt för en seger mot ett hårt arbetande Salford, som gärna vill ha revansch för utklassningen i förra mötet.

Salford har varit svåra att möta hemma på the Willows på senare tid och även seriens bättre lag har haft svårigheter här. Hull, Huddersfield och St Helens har alla fått stryk under våren och serieledarna Wigan fick kämpa hårt för sin vinst (18-4). Salford är inte det skickligaste av lagen i serien men har en härlig attityd. En extra morot för dem idag är att få revansch för pinsamma 16-68 mot Warrington i Magic Weekend uppe  i Edinburgh.

Warrington kan möjligen vara lite slitna då de spelade en jobbig cupmatch nu i söndags och i en sån här match kommer de att behöva ha energi för att få ett övertag. De har dessutom kännbara avbräck i Myler och Westwood. Salford har fördelen av en extra veckas vila och lär komma fräscha och redo till att få revansch. Det vore ingen överraskning om Warrington tar hem 2 poäng idag men jag tror inte att det blir med någon större marginal i så fall. 14 poängs handikapp känns stort nog för att tipset spelas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Salford - Warrington
Salford (+14)
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *