Två ineffektiva lag möts i damderby

Derby idag i Damallsvenskan mellan AIK – Tyresö och jag känner att oddsen för över/under mål sitter lite fel. Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet ger 1,95 för under 2,5 mål och då båda lagen inte är speciellt vassa framåt så testar jag det.

AIK har inte börjat säsongen bra och ligger sist med bara 2 poäng. Visst har de haft en del svåra matcher men statistiken talar för sig själv. 3-15 i målskillnad och det ser ut som det inte kommer att bli någon vidare säsong i år. De har inte lyckats framåt alls och deras trupp är rätt svag och orutinerad. De hade tur som fick 1 poäng från derbyt mot Hammarby senast då Bajen vann skotten 22-5 och prickade virket flera gånger.

Nykomlingen Tyresö har däremot imponerat mer och ligger tryggt i mitten av tabellen med sina 8 poäng. Även fast de har ett bra spel så har de lite problem med effektiviteten och förlitar sig för mycket på Kirsten van de Ven som har gjort 4 av lagets 5 mål. Underspelet har satt i alla deras matcher utom det senaste då ruskigt formstarka Göteborg tog en säker 4-0-seger.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
AIK - Tyresö
Under 2,5 mål
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *