Taggat Getafe jagar Europacupplats

Det lär vara ett laddat Getafe som kommer ut idag på el Coliseum för att ta sig ännu ett steg närmare Europa League-spel. Sporting Gijón har riktigt dålig form och är bleka framåt. Getafe kommer att få mycket boll och med deras skickliga offensiva spelare så ska de kunna få in ett par bollar. Jag spelar Getafe över 1,5 mål till 1,80 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Getafe får lämna helgens bleka 0-0-möte borta mot Valladolid bakom sig och ta nya tag. 3 poäng idag är viktigt om de vill ut i Europa. Hemma i Madrid spelar de ofta mycket bättre och jag kan inte tänka mig att coachen Michel låter laget prestera lika mediokert igen i ett sånt här avgörande skede. I matchen innan spelade de annars mycket bra när de slog Sevilla 4-3 hemma i en underhållande match. Laget har inga offensiva avbräck nu när interna skyttekungen Roberto Soldado är tillbaka. Miku har ersatt honom bra så Soldado kommer förmodligen matchas in försiktigt och hoppa in idag från bänken.

Sporting har riktigt dålig form och lär satsa på ett X först och främst. De har bara vunnit 1 av de senaste 10 ligamötena och har inte mycket att komma med på bortaplan. De fick visserligen en turlig poäng senast i Malaga men det speglade inte matchbilden. De har inte mycket boll borta och de senaste gångerna har de fått väldigt få skott på mål. Ett peppat Getafe kan bli jobbiga att möta idag. För övrigt saknas anfallaren David Barral och unga försvararna Botia och Canella. Detta är avbräck för ett lag som bara gjort 15 mål på 17 matcher borta och snittar 1,8 insläppta mål. Spricker bara Sportings nolla rätt tidigt idag så kan det öppnas upp och bli fler.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:00
Getafe - Sporting Gijón
Getafe över 1,5 mål
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *