Syrianska möter Ängelholm i en match som lovar mål

Två offensiva lag möts i en match som enligt statistiken ska ge mål. Båda lagen spelar målrikt (3 mål eller mer) i 60% av matcherna hittills. Betyder det att det blir samma resultat? Absolut inte men till oddset 1,80 Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365 så köper jag tanken.

Syrianska har startat säsongen tillräckligt bra och det är offensiven som varit bäst och man snittar nästan två mål varje match. Malmöbekantingen Ijeh spelar på topp och vi vet ju att han vet vart målet står. Syrianska ska inte skakat av alltför stora avbräck inför matchen i Södertälje. I Ängelholm spela man inte bara ishockey utan tydligen försöker de trilla boll på gräset också. Säsongen började med lite väl mycket mål bakåt men de två senaste matcherna har de lyckats täta till lite mer fast det har samtidigt varit mot lite tveksammare motstånd. Mot ett topplag testas försvaret betydligt mer och med flera spelare borta så kommer de behöva pröva nya konstellationer i laget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Syrianska - Ängelholm
Över 2,5 mål
66 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *