Ska Pietersens fina form fortsätta?

Det verkar stå mellan Kevin Pietersen och Eoin Morgan när det gäller vem som blir Englands bäste batsman mot Sri Lanka. Morgan har lite högre odds men jag spelar ändå på Pietersen till 4,00 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365 då han har lyckats bättre i de senaste mötena då båda har startat.

Livet leker nu för Pietersen då både han och laget har fin form och han nyss blev pappa. Han åkte nyligen hem till England vid sonens födsel och även om det kan vara uttröttande så borde han ha rejält med självförtroende nu. Det är bara han (2 gånger) och Morgan (3 gånger) som har gjort mest runs för England hittills. Pietersen började sisådär med 24 & 9 runs i de två första matcherna men spelade upp sig rejält mot Pakistan (73 runs) och Sydafrika (53). Han har lite högre högstanivå än Morgan och har fördelen av att slå före honom. Pietersen lär gå in som tredje batsman igen och Morgan brukar starta 5:a. I Twenty20 så är position viktigt och med de här korta matcherna så är det oftast de tidigare batsmen som hamnar på stora siffror.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 17:30
England - Sri Lanka
Englands bäste batsman: Pietersen
57 kr

2 kommentarer till “Ska Pietersens fina form fortsätta?

  1. Daniel den skrev:

    Igen: Ingen Pietersen va? 😛 galet

  2. John den skrev:

    Puh, det gick bara precis det där. Sri Lanka var så dåliga att han knappt hann gå förbi. Låg 8 runs bakom med matchen strax avgjord och och satte först en sexa och sen en fyra när de bara behövde en single för att vinna. På håret kan man säga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *