Nu laddar vi inför fotbolls-VM

Guus Hiddink, mannen som förde Sydkorea till en sensationell semifinal i VM 2002, kommer i höst tillträda som ny tränare av Turkiets landslag. Enligt en opinionsundersökning av Internationella idrottspressföreningen kommer Guus Hiddink på tredje plats i listan över världens bästa tränare. Listan toppas av Jose Mourinho i Inter, följt av Manchester Uniteds tränare sir Alex Ferguson.
Guus Hiddink satt på läktaren när Turkiet vann förra träningsmatchen mot Tjeckien efter mycket fint spel. Turkiet är inte kvalificerat för VM men det blåser positiva framtidsvindar i det turkiska laget. Nu möter man ett mycket reservbetonat Nordirland, som inte heller ska spela VM. Matchen spelas i USA.

Uruguay laddar inför VM genom att träningsspela hemma i Montevideo mot Israel. Israelerna som inte är kvalificerade för VM och lägger troligtvis inte allt för stor möda på den här matchen. Nästa tävlingsmatch för bortalaget är inte förrän den tredje september, då laget inleder EM-kvalet mot Malta.
Den nya tränaren, Luis Fernandez, har gott om tid att komponera ihop ett lag till dess. Två av Israels största stjänor; Yossi Benayoun och Tal Ben-Haim, vilar i matchen mot Uruguay.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:30
Nordirland - Turkiet
2
37 kr
Tor 01:30
Uruguay - Israel
1
86 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *