Vilket spelbolag föredrar du just nu?

Spelbolagen jobbar ju hela tiden med att övertyga oss om att just dem här de högsta oddset, de bästa utbuden och mest lättnavigerade sidorna. Sanningen är att alla dessa kan ju inte vara bäst samtidigt och ofta är inget av dem bäst på allt.

Åsikterna går säkert i sär om vilket spelbolag man tycker är bäst. Jag brukade vara väldigt lojal mot ”mitt” spelbolag som från början var Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt, och sedermera Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet. Expekt största fall var att de inte riktigt hängde med i utvecklingen mot livespel och streamade matcher. En sak som Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet, Bwin med flera har satsat hårt på och antagligen vunnit mycket mark i kampen om våra hårt förtjänade pengar. Det är ju trendigt att spela live nu, en trend som Sportbladet hakat på med tjänsten youbet på speciellt intressanta speldagar.

Nu för tiden är jag medlem i en herrans massa spelbolag för att jag ska kunna utnyttja de olika bolagens styrkor samtidigt som jag kan håva in de bästa oddsen för att få så stor procentuell utdelning på varje spelad krona. Vi kommer snart att lansera  en liten guide till en del spelbolag på vår sida så jag kommer inte orda så mycket mer om detta nu. Frågan är nu bara: Vilken är din favorit? Delta gärna i vår omröstning som listar de vanligaste spelbolagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *