Man City har för mycket kvalitet för pressade Burnley

Då både Villa, Spurs och Liverpool har luriga möten den här helgen så måste Man City ta en seger mot formlösa Burnley för att få en bättre chans på fjärdeplatsen. Burnley har mycket att spela för också men ska inte ha kvalitet nog för att räcka till idag. Man City spelas till 1,74 hos Pinnacle.

Det kan inte vara kul att vara Burnleyfan nu. 1 turlig seger på de senaste 21 ligamatcherna och det ser verkligen inte bra ut. De började säsongen piggt men kan inte ens ta segrar på hemmaplan nuförtiden. De har förlorat även mot andra bottenlag det senaste och det syns tydligare och tydligare att de inte hör hemma i den här ligan. Att Coyle stack till Bolton hjälpte inte och Brian Laws var, snällt sagt, ett mindre inspirerat val som ersättare. De flesta i laget har mindre rutin från den här ligan och jag tror att pressen de har pga. sin form och ligaplacering är svår att hantera just nu.

Man City har bättre spelare på alla positioner och har som sagt mycket att spela för. Jag brukar har mina funderingar över deras bortaform och inställning titt som tätt men idag ska de ha god chans. Inte mycket stämmer i Burnley men deras försvar håller särskilt låg klass. Klasspelare som Adebayor, Tevez, Bellamy & Co. ska kunna straffa dem även om City inte har den bästa dagen på jobbet. Bortaformen ser ok ut också då vinster på Craven Cottage och Stamford Bridge aldrig är nåt att fnysa åt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
Burnley - Man City
2
43 kr

2 kommentarer till “Man City har för mycket kvalitet för pressade Burnley

  1. John den skrev:

    0-5 innan halvtid…Vilken härlig insats från Burnley. Den tackar vi för 🙂

  2. Finlands-Daniel den skrev:

    Wow! UNderbart resultat. Surt att wolvers tappade till den värdelösa dansken och att west ham lyckades få lika till slut. Annars var alla där nere lika kassa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *