Fördel Warrington mot slitet Hull

Hull FC gjorde en bra kämpainsats när de slog KR i derbyt men det måste ha tagit en del på krafterna. Warrington har en imponerande offensiv och ska kunna bryta Hulls förlustfria hemmasvit idag. Jag spelar Warrington (-1,5) till 1,80Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Jag såg Hullderbyt i fredags och det var en riktigt hård kamp, speciellt i andra halvlek då det var mest tacklingar och få poäng. Jag är inne på att den matchen måste ha tagit musten ur Hull en del och att det blir svårt att ladda om så snart. Flera viktiga spelare är borta idag också. Fitzgibbon och Briscoe gjorde båda tries senast men saknas nu. Det gör även kickern Danny Tickle som är en av de bästa i ligan på att sparka en stillastående boll.

Hull har inte sett för stabila ut de senaste veckorna och den grymma formen i början av säsongen verkar ha avtagit. Nu drar de på sig mycket penalties och försvaret ser inte för säkert ut. Nu när de möter ett riktigt bra motstånd i Warrington så kan de straffas för alla sina misstag. De har varit obesegrade hemma hittills men av de lag de mött så var bara Huddersfield ett motstånd av högre kvalitet. Warrington gjorde ett stabilt jobb i fredags mot Salford och behövde inte förta sig. De har få skadebekymmer och är redo till att ge Hull en bra match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 16:15
Hull FC - Warrington
Warrington (-1,5)
34 kr

3 kommentarer till “Fördel Warrington mot slitet Hull

  1. Finlands-Daniel den skrev:

    Han vagar sig pa hull igen? Det kanske var det andra hull-laget som inte du var trött pa?

  2. John den skrev:

    Det var Hull FC som jag skulle sluta tippa på ja. Men att tippa emot dem är en annan sak. Warrington leder 6-4 just nu iaf.

  3. Daniel den skrev:

    10-10 in i sista. Hull sloknar säkert en bit in i halvleken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *