Blackpool mer motiverat mot kval-säkert Nottingham

En match som handlar mycket om motivation och vilja som så många matcher gör i slutet av säsongen. Blackpool har två poäng upp till en playoff-plats medan Nottingham är klara. Det känns tydligt vart motivationen kommer att vara störst. 2,10 bjuder Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway på just nu.

Blackpool har haft en ganska svajig säsong men har nästan alltid spelat bra hemma. Nyligen har formen varit riktigt bra med en storseger mot det otroligt försvarskraftiga Swansea som höjdpunkt. Senast hade de dock väldigt liten chans i Newcastle men det har få lag haft under säsongen. De lär satsa stenhårt på den här matchen som kan avgöra om de får vara med och leka efter grundserien är färdigspelad.

Nottingham säkrade playoff-plats i förra omgången då man slog Ipswich utan några större problem. Man har sett ganska svaga ut på bortaplan. Det var faktiskt 10 matcher sedan de lyckades kamma hem alla tre poäng och på dessa har de bara lyckats plocka en ynka poäng. Det är svagt och nu när de är klara för playoff lär det inte bli lättare. Jag tror att de kommer att rotera en del spelare för att hålla de bästa fräscha för kvalet.

5% av kassan på ettan är berättigat.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Blackpool - Nottingham
1
56 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *