Barcaspelare vill inte riskera att missa nästa match

Nordic Bet betalar 1,30 gånger pengarna på att det inte blir utvisning i matchen mellan Barcelona och Xerez vilket jag tycker är spelvärt. Xerez ligger sist i tabellen, 7 poäng upp till säker mark, med 5 omgångar kvar. De har kunnat spela avslappnat för ingen tror på att de ska klara nytt kontrakt. På de 10 senaste matcherna har laget tagit 16 poäng, med det är de femte bästa lag, före lag som Sevilla och Valencia. Mot titeljagande Barcelona på Camp Nou har de inte mycket att hämta.

Barcelona ska bara vinna den här matchen och det tror jag de gör med lätthet. De måste få igång anfallspelet inför kommande svåra matcher. Målskillnad kommer vara viktigt i kampen om ligasegern mot Real Madrid. Får Barcelona tidigt ledningen tror jag resten av matchen blir väldigt lugn.
Barcelona har Villarreal på bortaplan i nästa omgång och Barcaspelare vill absolut inte riskera att missa den viktiga matchen. Det ända lilla orosmolnet tycker jag är Zlatan Ibrahimovic. När saker inte går riktigt som han vill är han väldigt lättstött och tar onödiga kort. Med 6 gula kort och 1 rött e han den ”fulaste” spelaren i hemmalaget.

För att spetsa till oddset spelar jag på samma kupong även Pittsburgh Penguins att vinna (inklusive Sudden Death och straffar) hemma mot Ottawa Senators till 1,30. Motivering för Pittsburgh finner ni i mitt tidigare tips här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 01:05
Pittsburgh - Ottawa
Pittsburgh (inkl. SD
105 kr
Lör 18:00
Barcelona - Xerez
Inget rött kort
105 kr

3 kommentarer till “Barcaspelare vill inte riskera att missa nästa match

  1. Daniel den skrev:

    Oerhört vågat min gode vän

  2. Viktor den skrev:

    Något, men borde gått in..

  3. Daniel den skrev:

    Jag såg espns gamecast från andra perioden. Löjligt hur mycket skott Pens sköt. Måste ha varit sjukt överlägsna den perioden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *