Phoenix tar ner Vancouver på.. isen

På grund av att de Olympiska vinterspelen höll till i Vancouver befinner sig hockeylaget Vancouver Canucks på en rekordlång roadtrip på hela 14 matcher. Laget har gjort det bra och vunnit 8 av hittills 13 matcher. Den fjortonde bortamatchen spelas i natt mot Phoenix Coyotes.

Phoenix har värvat friskt innan tranferfönstret nyligen stängdes. Wojtek Wolski, Derek Morris, Lee Stempniak, Mathieu Schneider och Alexandre Picard är spelarna att förstärka laget. Phoenix har bra form och jagar tredje raka hemmasegern i natt. De har vilat från match sedan i söndags medan Vancouver spelade så sent som igår.

I natt vilar Vancouver förstamålvakten Roberto Luongo som ger plats åt Andrew Raycroft. I flera av Vancouvers senaste matcher har de fått jobba ur underläge. Det tillsammans med hårt matchande och på ständigt resande fot tryter på krafterna.

Prärievargarna är hungrigare och vinner.. jag spelar handikappet Phoenix (-1,5) till 3,48 gånger pengarna!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 04:05
Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks
Phoenix (-1,5)
10 kr

1 kommentar till “Phoenix tar ner Vancouver på.. isen

  1. Ipod-Daniel den skrev:

    Skulle kunna ha gått då de ”sämre” lagen spelar som garna nu. Svårt att tippa nhl nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *