Oddset på Athletic Bilbao stiger, skynda att fynda!

Jag har spelat på den här matchen 2 gånger tidigare här och här på bloggen, i kombination med andra matcher. Det finns risk att folk tycker jag är tjatig, men nu har oddset på seger för Athletic Bilbao lite förvånansvärt höjts, så jag tycker det är på sin plats att smaska in kulorna på en singel.

Athletic är väldigt stabila på hemmaplan där man vunnit 7 av 11 hemmamatcher denna säsong. Supportrarna har ett stort hjärta som stöttar laget både i med och motgång. I förra matchen lyckades man klara oavgjort borta mot Sevilla. 1,78 gånger pengarna spelas på att Athletic Bilbao vinner över ett Valladolid på dekis.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 19:00
Athletic Bilbao - Valladolid
1
78 kr

1 kommentar till “Oddset på Athletic Bilbao stiger, skynda att fynda!

  1. Daniel den skrev:

    Nu gäller det för Bilbao. De skulle bara veta hur mycket du litar på dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *