Messi i storform

Lionel Messi är fullkomligt glödhet, kanske i sitt livs form. 8 mål på de 4 senaste matcherna talar sitt tydliga språk.. I de två senaste matcherna har han gjort första målet i matchen. Jag spelar på att Messi gör mål till oddset 1,66, och även att han blir första målskytten i matchen till fina 4,0 hos Bet365.

Jag tror det finns goda chanser att Zaragoza blir rejält överkörda av Barca ikväll. Världens bästa klubblag med världens kanske bästa spelare i storform, på jakt efter ännu en titel är inte att leka med. Just nu leder Real Madrid ligan, på samma poäng som Barca fast med bättre målskillnad. Att göra många mål i sådana här matcher kan få stor betydelse när La Liga ska summeras i slutet av säsongen.

Zaragoza spelade 0-0 mot bottenkonkurrenten Santander i förra omgången. Det är inget resultat som skrämmer ett lag som Barcelona.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 21:00
Real Zaragoza - Barcelona
Messi målar
33 kr

2 kommentarer till “Messi i storform

  1. John den skrev:

    Messi verkar tveksam idag så kanske blir 2 tips som voidas direkt. Tråkigt om det skulle hända.

    • Viktor den skrev:

      Det fanns 15,0 i odds på att Messi skulle göra 3 mål i matchen.. jag funderade faktiskt på att spela på det med =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *