Manchester City drar nog det längsta strået

Sunderland spelar stabilt men har nog nog inte offensiven för att svara på Manchester City om de lyckas trycka in några stycken. Tvåan ger över 2,20 på flera bolag och jag spelar personligen på 188bet till oddset 2,25.

Sunderland lyckades mosa Bolton med 4-0 senast där de flesta målen kom i andra halvlek då Bolton föll ihop. Innan det hade de inte vunnit på 14 matcher vilket faktiskt är sämre än mitt kära Wolves. De kommer att sakna lagkaptenen Lorik Cana vilket är ett ganska stort avbräck. Cattermole testas sent och borde kunna medverka men saknas han också så förlorar de mycket av sitt mittfält.

Manchester City har blivit stabilare efter att Mancini tog över. De kommer att sakna Adebayor då han fortfarande är avstängd. De saknar dock inte ersättare på anfalssidan och Tevez har varit en maskin stora delar av året. Bredvid honom kan både Bellamy och Santa Cruz spela vilka båda är i storform. Det blir antagligen den förre som spelar då han och Tevez var stekheta mot Chelsea senast.

Om City tillåts trilla boll som de vill så kommer de att ta matchen. Jag spelar en mindre insats detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Sunderland - Manchester City
2
34 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *