Florida Panthers helt enkelt inte tillräckligt bra

Florida Panthers har inte haft någon speciellt bra säsong. De har nu 8 raka matcher utan seger och det blir inte lättare i dag. Philadelphia Flyers ”flyger” verkligen nu, 7-2 mot Tampa Bay i går underströk detta. Tvåan hittas till 2,15 på flera bolag, t.ex. Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Florida har tradat ganska flitigt i dag men de flesta spelarna kommer nog inte att komma till spel, och om de gör det så är de fortfarande nya i laget och det är sällan enkelt. De har verkligen behövt rensa lite eftersom säsongen knappast går på räls. 8 raka förluster är inte smickrande. Jag hade korn på förlusten i går men vågade inte spela på ett ojämnt Atlanta. Nu möter de ett betydligt starkare lag i Flyers.

Philadelphia lyckades göra hela 7 mål i går på Tampa Bay. Det verkar som om vilan inte stört deras framfart märkvärt. En annan fördel som de har inför denna matchen som spelas på bortaplan är att de inte behöver resa långt. Lagen kommer nämligen båda från Florida (krävs knappast ett geni för att räkna ut vart panthers kommer i från). Jag ser många saker som talar för Flyers-vinst. 2,15 tycker jag är bra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:30
Florida Panthers - Philadelphia Flyers
2
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *