Djurgården vill avgöra på hemmaplan

Djurgården går ofta fram som ett ånglok just nu under ledning av lokföraren Hardy Nilsson. Brynäs mörkar lite om Markströms skada. Saknas han skulle det vara en blytung förlust för Brynäs som lever mycket på hans målvaktsspel. Ettan spelas medans oddsen är bra. 1,71Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365 än så länge men oddsen lär sjunka under dagen.

Djurgården vann senast i Gävle med imponerande siffror. 4-0 slutade matchen då. Markström lämnade då kassen med en skada. Huruvida han spelar i dag visar sig senare under dagen. Enligt Sportbladet har han varit med på värmningen i dag men sett lite stel och hade svårt att röra sig ordentligt. Det kan visa sig att han spelar men kan då vara mindre än hundra procent vilket skulle vara en stor fördel för Djurgården. Det jag sett av den här matchserien har Djurgården dominerat totalt. Vet inte hur Brynäs lyckades plocka en seger senast i Stockholm. Har svårt att se blixten slå ner två gånger på samma ställe.

Djurgården borde ha extra mycket motivation då de kan avgöra matchserien genom att vinna dessa två hemmamatcher. Alltid roligare att avgöra på hemmaplan. Ettan är urstark är känslan åtminstone.

På detta sätter jag 8% av kassan.

Edit Saxat från Sportbladet:
Direkt efter matchvärmningen tog Brynäs beslutet att målvakten Jacob Markström inte kommer att spela i kväll. ”Han vilar en match för säkerhets skull”, säger en initierad källa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Djurgården - Brynäs
1
74 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *